BENVINGUDA

Benvinguts i benvingudes al meu blog sobre l’aprenentatge i el desenvolupament. Com bé diu el títol, el desenvolupament i l’evolució dels énina-felizssers humans és un viatge constant per l’aprenentatge que dura tota la vida. Des de que naixem fins que morim, no parem d’aprendre  i d’adaptar-nos al nostre entorn i les nostres necessitats. Però no només això, al blog farà molt d’èmfasi en els nostres infants d’educació primària i el tractament d’aquests aprenentatges a les seves edats dins del marc curricular escolar tenint en compte les diferents etapes de creixement. El creixement no només és físic sinó que tota persona experimenta un procés de maduració de la seva ment i dels seus pensament, és a dir, un creixement necessari per poder tenir una vida autònoma i plena, poder valer-se per si mateix.

Els temes a tractar són molt diversos dins del blog, entre els quals trobem el tractament de les emocions, un tema essencial per entendre la nostra evolució, ja que gran part de la nostra maduració té a veure amb el desenvolupament emocional.

Per finalitzar aquesta introducció, m’agradaria desitjar-vos que passeu un bon viatge en la lectura del meu blog, i així doncs, que gaudiu de la informació proporcionada sobre nosaltres mateixos, allò que tots hem experimentat en alguna etapa de la nostra vida.