Reds socials d’interès: 0

No sóc molt d’utilitzar red socials, pero he estat fent una ullada i crec que les més interessants són:
StudentDoctor.net
Doctor.VG

La majoria d’aquestes reds socials estan dedicades a metges ó a estudiats de medicina, però us les anomeno per que la que gent que esta en aquestes reds socials són metges ó professionals de la salud que us poden ajudar amb qualsevol dubte que tingueu.

Són amb anglès però es fàcil d’entendre i aixì podeu comentar amb diferents metges d’arreu del món


Posted in General | No Comments »

Les operacions mès comunes: 0

Seguidament, us presentare algunes de les operacions mes freqüents que es realitzen a diari en la humanitat. També podreu veure de que tracte la operació, quan costa, molesties, la duració…

Estadísticament la operació que mès es duu a terme és la de augment ó reducció de mames. Seguidament, la rinoplastia és també una operació molt habitual, quan generalment no és per salud si no per estètica que finalmet acaba sent antiestètica.
Per ultim tenim les liposuccions que no serveixen de molt ja que si no es segueix una dieta es torna a guanyar el greix extret i també les tipiques reducción d’estomag les quals majoritariament són recomenades per els metges en casos de extrema obesistat per millorar la salud del pacient ja que es una operació complicada i molt sufrida per el postoperatori. (També us adjunt-ho un estudi sobre la prevencio i problemes de la operació de reducció d’estomag)


Posted in General | No Comments »

Blogs d’interés: 0

http://es.wordpress.com/tag/cirugia-plastica/
http://www.emezeta.com/articulos/operaciones-y-cirugia-estetica
http://www.medbook.es/profiles/blogs/blogs-sobre-cirugia-estetica
http://postcirugia.blogspot.com/
www.portalesmedicos.com


Posted in General | No Comments »

Una gran desició: 0

La gent que desideix fer-se una operació de cirugia plàstica, no saben a que s’enfronten. la gran majoria no sap tots els riscos, inconvenients, erfectes secundaris,… i no tenen cap garantia de que de veritat els hi agradi el resultat final. I això és una cosa que es irreversible.

Per tal d’informarte sobre els diferents procediments de cirugia estètica recomano:

http://www.secpre.org/
http://www.buenasalud.com

Mai mireu informació sobre els inconvenients o explicacions de les operacions en una web d’una clinica d’estètica ja que ells mateixos no es perjudicaràn posant els veritables inconvenients,…


Posted in General | No Comments »

Errors i abusos de la cirugia plàstica 1


Posted in General | 1 Comment »

Operacions: 0

Errors de la cirurgiaEs diu Jocelyn Wildenstein, es millonaria i l’excès de cirurgies va fer deformacions en la seva cara. Va anar a un cirurgià per fer-se el rostre més jove; diuen que es va fer més 30 cirurgies, en les que es va gastar tres millons d’euros!! Encara que no ho sembli, Jocelyn un dia va ser bella.


Posted in General | No Comments »