Amalgama 09: conferència de Dolors Reig

Servei de Llengües (UAB)

Des 01 2009

Informació abundant i aprenentatge de llengües: excel.lència i nous valors (11/12)

Posted in General |

Informació abundant i aprenentatge de llengües: excel.lència i nous valors

Conferència del Cicle Amalgama 09 del Servei de Llengües (UAB)

cibersociedad-dolorsreigcrisianalgicafuturdigital290-599.jpg

Ponent: Dolors Reig, consultora de noves tecnologies i xarxes/comunitats, web 3.0 i formació i persona influent en tots aquests àmbits, sobre els quals genera opinió i discurs solvents de manera constant. Consulteu, per exemple, el seu bloc El caparazón o el seu compte de Twitter. Consulteu, també, el seu currículum.

Dia: 11 de desembre, de 12 a 14 hores

Lloc: aula M5.007 (Facultat de Medicina)

La inscripció s’ha de fer abans del 9 de desembre a: s.llengues.info@uab.cat

L’acte es podrà seguir en directe a:
http://directe.uab.es/retransmissioFlash/amalgama.html

Breu resum de la intervenció

L’entorn tecnològic ha canviat: s’han ampliat els ecosistemes possibles per a l’aprenentatge. Metodologies i continguts incorporen, en el context de l’economia abundant dels bits, del coneixement, un element, el social, que si bé no és nou, potencia les seves funcionalitats en un entorn d’infinites possibilitats comunicatives com és la xarxa.

Connectat, experimental, autònom, informal, social, continu, ubicu, remesclat, personalitzat, obert, actiu, tàcit… serien només alguns dels matisos i escletxes obertes des de la xarxa als sistemes tradicionals, fonamentats sovint en l’aula i en els rols estrictes d’uns educadors experts i uns educats passius.

Les possibilitats, però també la incertesa i el canvi de valors envers la transparència i els sistemes que evidencien l’honestedat i l’expertesa que ens han de guiar com a professionals de l’educació són elements que cal conèixer i afrontar.”

La xerrada focalitzarà en l’aprenentatge de llengua, per bé que hem demanat a la conferenciant una aportació més àmplia, en relació amb tots els interessos i àrees de treball del Servei de Llengües.


This entry was posted on Dimarts, 1 Desembre, 2009 at 13:39 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.