Un espai amb encant

maig 11 2010

Última pel·lícula de Tim Burton

Posted in General |

“Alicia en el país de las maravillas”és l’última pel•lícula del director Tim Burton, de Walt Disney Pictures, el qual ens retorna a un dels contes més estimats de tots els temps, de Lewis Carrol.

Com a personatges principals, Johnny Deep, que interpreta al “Sombrerero Loco” i Mia Wasikoska a una “Alícia” de 19 anys, que torna al món màgic de les meravelles, on hi va entrar quan era tan sols una nena.

Així doncs, Alícia s’embarca a un viatge fantàstic per trobar el seu vertader destí i posar fi al reinat de terror de la “Reina Roja”.

johnny-deep-para-alicia-en-el-pais-de-las-maravillas1.jpg alicia-mia-wasikowska.jpg

CRÍTICA:

Fa un parell de setmanes vaig tenir la oportunitat de veure aquesta pel•lícula, si més no per les gran expectatives.

Des del meu punt de vista, dir que no m’ha decepcionat, ja que és una continuació de la pròpia història d’Alícia, i no un “remember”, la qual retorna un cop més al món de les meravelles on tot segueix igual: personatges delirants…

Pel que fa als personatges, hauria de fer una crítica individual per a cadascun d’ells, per què tots han estat a l’altura, però sincerament he de destacar el fabulós paper de Johnny Deep com a Sombrero Loco, el qual m’ha encantat.

Tim Burton ha aconseguit amb aquesta pel•lícula que disfruti realment del cine, cosa que avui dia no és fàcil.
Així doncs, el felicito per què tot i no ser la millor pel•lícula de la seva carrera, la considero com una petita però gran meravella.

A continuació deixo el trailer:


This entry was posted on dimarts, 11 maig, 2010 at 19:30 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.