personalització màxima 0

Compiz Fusion és una col lecció de plugins i un sistema de configurar el gestor de finestres Compiz de composició per al sistema X Window. Compiz Fusion és el resultat d’una fusió entre l’antiga comunitat Compiz plugin conjunt “Compiz Extres” i les parts del projecte Beryl que són independents del gestor de finestres bàsic. L’objectiu del projecte és el port gairebé totes les característiques de Beryl plugins per Compiz, i continuar a escriure més Compiz plugins. Al mateix temps, s’ha deixat de Beryl i Compiz s’afegiran alguns dels principals canvis introduïts pel Beryl a Compiz nucli.

[Referències: http://en.wikipedia.org/wiki/Compiz_Fusion]

Compiz Fusion és una aplicació que ens permet personalitzar al màxim el nostre ordinador i poder dir que realment és el nostre i stà com a nosaltres ens agrada.per instalar-lo en lunix feu click aquí se guiu els pasos:

http://www.cesarius.net/instala-compiz-fusion-en-ubuntu/

una petita demostració per qui no estigui convençu encara,


Posted in General | No Comments »

xarxes socials 1

despertar, agafar un transport, arribar a la feina, treballar, dinar on puguis quan puguis i amb quipuguis, tornar a treballar, tornar a agafar nu transport, arribar a casa, fer les feines domèstiques, dormir el que es pot i despertar, agafar un transport, …  Vivim en nua societat on la comunicació entre les persones cada cop es va perdent més i es queda en petits reductes i moments que els anyorem tant que sempre els volem repetir. en l’afany de no perdre tal característica humana han nascut les xarxes socials. Unes xarxes que permeten no trencar el cicle productiu i mantenir una comunicació dubtosa amb altres persones.  Aquestes xarxe són uns mecanismes que han de ser usats en la mesura d’una comunicació fluida quan per mitjanas naturals no ho podria ser, o en moments puntuals. L’home no es pot permetre el luxe de reduir la comunicació entre ell a deixar-se caure damunt d’una cadira i mirar una pantalla.

D’altra banda, són instruments necessaries en un món globalitzat on es necessita una comunicaió ràpida i fluida i a l’abans de tota la comunitat. Per això sóc partidari del seu ús, però en cap moment com un instrument primordial i indispensable en la vida quotidiana de les persones, ja que la comunicació no es basa en el llenguatge verbal que pretenem siular amb l’escrit; també intervene gestos, mirades, expressions, el to i timbre de la veu, el comportament i molts altres factors molt més importants que no pas el missatge escrit.

actualment sóc usuari d’una d’elles i segurament la més extesa: facebook. Tot i la quantitat de rumors que circulen pel web i la dubtosa utilització dels materials propis.  Uso aquesta aquesta perquè crec que és la més complerta i la que més es pot adequar a les necessitats actuals, tot i que també he començat a indagar sobre la Doctor que va més relaciona amb l’àmbit que m’agafa de ple.


Posted in General | 1 Comment »

per saber-ne més! 0

si algu vol saber més i treure més partit he escollit 5 blogs que a mi persoalment m’han ajudat molt en la posada a punt de linux al meu pc i m’han ajudat en qualsevol dubte qu ehe tingut o qualsevol petit inconveninent que m’ha sorgit.  Aquí us deixo la llista de blogs:

http://cmaverick.wordpress.com/

http://www.adictosalared.com/

http://www.todo-linux.com/

http://www.cesarius.net/

http://www.linuxzone.es/

espero que us siguin d’utilitat. Com a mínim com ho van ser per a mí!


Posted in General | No Comments »

Primers pasos i bàsics per instal·lar linux-ubuntu al nostre pc 0

buscaar entre pàgines al web he trobat la següent direcció que pot estar molt bé per aquells usuaris que simplement tinguin curiositat per saber com funciona i no vulguin entrar molt en detall. Portada – Ubuntu Aquest web informa sobre les coses principals i d’algunes més avançades pe la configuració del sistema operatiu i aconseguir personalitzar-lo al nostre gust i alhora que és estable.


Posted in General | No Comments »

el símbol de linux 0

el símbol d’aqust sistema operatiu és un pingüí. Té nom propi i és “tux”. Al pingüí de la xarxa se’l pot trobar en diferents versions, la més clàssica és la que es veu en aqueta entrada.tux1

Altres versions també típiques poden ser com la següent. A la xarxa se’n poden trobar moltes i algunes d’elles ben curioses. tux2


Posted in General | No Comments »