Alba’s blog

Aquest és el meu blog de la UAB per l’assignatura de TIC’s

maig 12 2010

Sobre la UAB…

Posted in |

La Universitat Autònoma de Barcelona és una universitat pública catalana creada per decret-llei del 6 de juny del 1968. Només es van preveure quatre facultats: Medicina, Ciències, Filosofia i Lletres, i Ciències Econòmiques. Tot i que el 1968 només van començar les classes de Filosofia i Lletres (al Monestir de Sant Cugat) i les de medicina (a l’Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau), un any més tard es van adquirir 96 hectàrees al municipi de Cerdanyola.

La major part dels seus centres docents i serveis extraacadèmics són al Campus de Bellaterra situat a Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental). Té també centres docents a Sabadell (Vallès Occidental), Manresa i a la ciutat de Barcelona. Forma part de la Xarxa d’Universitats Institut Joan Lluís Vives. És una de les universitats més destacades del panorama universitari espanyol.

El Campus de Bellaterra disposa de nombrosos serveis: una llibreria Abacus, copisteries, una farmàcia, una botiga de roba, una sala de cinema, un gimnàs, camps de futbol, una vila universitària, etc.

columnes UAB