Els blogs que m’agraden

Els blogs que trobo més interessants són:

L’aleteig d’una papallona

Els millors formatges

Crítiques de les darreres pel·lícules

Taulell d’anuncis sobre Europa

APM?

Xarxes socials

Les xarxes socials crec que només són una via més de comunicació amb el món que ens envolta. Però de la mateixa manera que a nosaltres ens serveix per a poder connectar amb el món, el món pot connectar amb nosaltres, i aquest és l’origen dels problemes que poden causar les xarxes socials, ja que exposem informació que tothom (el món) té a l’abast.

D’altra banda, com tot, crec que no hi ha cap risc si se sap gestionar correctament, és a dir tenir sempre present que el que publiques, dius o comentes està a la vista de tothom. Per tant, no cal mirar-s’ho amb ulls recelosos, al contrari, crec que és un invent molt útil per la societat ja que és fruit de la globalització i és un gran avenç en la comunicació. I és que potser no li donem importància però la comunicació és una necessitat, i en els éssers humans una cosa imprescindible per viure. Des dels principis de l’espècie humana, l’avenç evolutiu ha anat lligat a l’avenç en la comunicació, donant lloc a l’ésser humà que coneixem avui dia, el millor exemplar d’ésser social. Com he dit anteriorment, les xarxes socials són una de les múltiples vies de comunicació de l’ésser humà i és justament aquí on rau el seu èxit.

Així doncs, està bé aprofitar les diverses possibilitats que ens ofereix la tecnologia però amb seny, que mai s’ha de perdre.

Construint una opinió

Durant l’estiu passat vam ser víctimes d’un bombardeig d’informació sobre la Grip A d’una opinió determinada, segurament per interessos, que un cop aquell afer no va seguir el rumb desitjat pels alarmistes es va deixar de sentir tan ràpid com es va estendre el pànic al principi. És per això que us convido a veure aquest vídeo de l’entrevista que li van fer a la Teresa Forcades el 9 de Setembre de l’any passat. Sé que aquest vídeo va tenir molt de ressò en el seu moment, però no per això deixa de ser interessant. La meva intenció no és defensar ni desmentir el que ella explica, simplement vull aportar un altre punt de vista a la versió ja coneguda només per contrarestar amb el que ja es van assegurar que sapiguéssim, “la versió oficial”. Així ens podem formar, en la mesura dels nostres coneixements, un opinió pròpia, fruit de diversos punts de vista. Espero que us ajudi a ampliar la visió.

En aquest vídeo que us deixo aquí no hi ha tota l’entrevista, però un cop s’acaba el vídeo et mostra la segona part, on es continua l’entrevista.

La nostra llengua

Aquí us deixo aquesta web pels interessats que vulguin dedicar una mica del seu temps a estimar una llengua i a ajudar a preservar-la, ja que una llengua és la via més important de comunicació que tenim, fins i tot és el que regeix i organitza els propis pensaments! Així doncs, en un país bilingüe, com és Catalunya, hem d’intentar que les dues llengües tinguin la mateixa força, perquè la diversitat ens enriqueix.

plataforma per la llengua

Per començar

Aquest blog és per parlar de tot i de res. La meva intensió és tenir una via més de connexió al món que m’envolta, tant perillós però tan imprescindible alhora. No tinc cap objectiu inicial per aquest blog, simplement deixaré que les coses agafin el seu rumb per veure on acaba tot això.

4984_1157423024561_1497304832_30387155_5984690_n1.jpg

Hola, món!

Welcome to Blogs.uab.cat. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!