COM S’APRÈN?

portada.jpg

Trobar respostes a aquesta pregunta és una de les fites d’aquest equip. Ens hem adonat que amb perseverança podem trobar millors respostes que ens orientin en el nostre dia a dia de mestres. Per això ens trobem regularment i ens expliquem el que fem a les nostres aules. Procurem analitzar què fem els mestres, què fem que facin els alumnes, com ens relacionem amb les mares i els pares, com organitzem l’aula i la vida del grup, les situacions d’aprenentatge…

Hem après que posar en comú el que tu fas, ja és un aprenentatge amarat d’emocions,  i que discutir-ho amb els altres companys i companyes encara més. Sobretot si la finalitat que ens vincula és la de comprendre més i millor la nostra feina.

També ens hem adonat que aquesta riquesa té un límit. Per això llegim textos que ens ajudin a comprendre, cerquem interaccions amb altres mestres i professionals.

Aquest blog és per interaccionar amb tu. Ens pots mirar, però també ens pots comentar el que et sembla sobre el que hi veus. I, si vols, també pots fer-nos arribar idees, propostes, experiències teves de l’aula, fins i tot preguntes.

Però i….

 

Com s’aprèn?

 

Si ens dius la teva t’ho agrairem!

 

Un pensament a “COM S’APRÈN?

 1. Hola a tothom i bon any!!

  Alguns/es de vosaltres pensareu que he deixat d’existir perquè no he deixat rastre… però de moment segueixo aquí!

  Com alguns ja us vaig comentar, al començar aquest curs m’ha canviat bastant la situació “acadèmica” i he fet que em plantegés algunes coses. Aquest grup m’encanta i tot el que treballem i construïm també (que pilota que sóc…) però fent només batxillerats estic bastant a una altre òrbita. No és un adéu definitiu (o almenys això espero) però si que he vist que necessitava més dedicació a la meva matèria tenint en compte que és el primer any que la faig, encara que sembli mentida (he passat per tot arreu però fer filosofia a tutti pleni encara no havia tingut l’oportunitat) i la veritat és que estic disfrutant molt tant fent les classes com preparar-me-les que és una feinada!

  Bé, prou de rotllos, simplement que no us oblideu de mi que jo no ho he fet.

  Abraçades a tots i totes.

  JÚLIA KOTNIK

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.