Xarxes Socials 0

Eis,

Avui dia, estem publicant la nostra vida com si fossim personatges del món de la premsa rosa i aixó és degut a la necessitat de sentir-nos en contacte amb la resta de la gent.

Si ho hem de fer, que no dic que no sigui bo, més val escollir un xarxa al nostre gust.

A l’hora d’escollir, influeix sobretot el fet que els nostres amic utilitzin una o una altre.

Facebook: és la més coneguda i hi traobaras gent d’arreu.

Tuenti: tot i que no és tan famosa com Facebook, està molt arrelada a Espanya.

Patatabrava: és una molt bopna eïna per estar al corrent de tots els esdeveniments universitaris. També és molt recomenable per als teus primers dies a la universitat doncs coneixes gent que poder a classe no coneixeries. També és recomenable per a descarregar-se apunts, rebre consells….

Tot i que només menciono aquests tres, n’hi ha més però considero que aquests són els tres més importants.

EN CAS QUE NO ET DECIDEIXIS, UNEIX-TE A TOTS!!!!!!!!!


Posted in General | No Comments »

Blogs 0

Hola!!

M’agraderia mostrar-vos uns quants blogs que estan molt bé.

http://blogs.uab.cat/javiera1412/

http://blogs.uab.cat/sfera/

http://blogs.uab.cat/activitatsautoaprenentatge/

http://blogs.uab.cat/1254412e/

http://blogs.uab.cat/adipr/

http://blogs.uab.cat/adriana/

Espero que també us agradin.


Posted in General | No Comments »

Pel·lícules de Por? 1

Està cantat el què passarà en una pel·lícula de por. I és per això que es diu que els guionistes de Hollywood tenen una imaginació “que enlluerna”.

Així doncs, tota pel·lícula segueix un ordre estándar:

1r. Presentació dels protagonistes.

2n. Mor la “rubia tonta”.

3r. Mor o el negre o el gracióso del grup.

4rt. Mor la parella que està consumint el seu amor.

5è. Mor el “cachas” (l’únic que els pot salvar). Aqui la pel·lícula assoleix el màxim punt dramàtic, doncs pensen que moriran.

6è. Mor el tonto.

7e. Mor la millor amiga de la protagonista / el millor amic en cas de que el protagonista fos noi. Aqui s’arriba al punt d’ira, entre plors, del protagonista amb ganes d’acabar amb aquells estranys successos que per una raó o altre els ha passat. Posteriorment al final de la pel·lícula els supervivents (si n’hi ha) entendran el perquè de tot plegat i es donaran compte de que aquella sangría no era necessària.

8è. Mor “el chico listo”. el típic jugador de futból de l’institut que tot i ser un soc com a estudiant sempre té un truc guardat a la màniga.

9è. Finalment, s’arriba al clímax de la pel·lícula. Aquí, es descobreix una part del pastís i es destapa qui és l’assassí. L’assassí és un del grup, com no?, que té una especie de trauma infantil o de rabieta a llarg termini que no pot paliar.

10è. El FINAL. Aquí , de sobte el telespectador s’assabenta que la protagonista /el protagonista (acostuma a se ella) té grans dots d’ars marcials i es carrega o deixa inconcient a l’assassí fins que arriba la policia i se l’enporten.

11è. Qui és l’assassí? En cas de que la protagonista fos una dona, l´’home en qüestió és un ex amant o un company d’escola traumatitzat per la conducta popular de la protagonista. Si el protagonista és un home, l’assassina (fèmina) també és una ex amant que no va ser trucada pel protagonista el dia següent d’una nit boja.

Ja veieu. Amb una miqueta d’imaginació podeu escriure la vostra propia història. Per acabar, si voleu aprofundir mirau aquestes pel·lícules tot i que molta gent ja la coneixerà.


Posted in General | 1 Comment »

Coses que fer quan es té una mica de temps. Un calendari provocatiu. 0

UAB

UAB

Es sabut per tothom que durant el curs no s’ha de fer res més que posar davant les càmeres una mica lleugers de roba. Però no passa res si la iniciativa es per fotre’s un luxe: pagar-se un viatge. En aquest link hi ha el calendari que els alumnes de 4rt de Comunicació del 2006 van dissenyar pel plaer dels ulls d’alguns (la majoria). De fet és admirable (jo no ho faria) i s’ha de dir que tenen un parell de collons (i càmeres). COM ES NOTA QUE FAN COMUNICACIÓ (sobretot comunicació visual).

Gaudiu-ho.

http://www.fotolog.com/ca2006ca


Posted in General | No Comments »

Què No s’ha de dir quan parles amb un universitari? 3

Universitaris

No comments posted recently

Què No s’ha de dir quan parles amb un universitari? Por Tamara

DEIXEU COMENTARIS per a fer honor al blog (No comments posted)

“No te preocupes, seguro que a la próxima apruebas!”:Sabemos que no es verdad, sabéis que no es verdad? ¿POR QUÉ COÑO LA DECÍS?. Es un insulto a nuestro estado emocional tratar de animarnos con semejante frase falsa. La única respuesta digan sería “¡Que te den por el culo, cabrón de mierda!”, pero como somos educados y estamos hundidos en la mierda respondemos con un tímido “Si, claro, a la próxima seguro”. Es mejor el silencio, no os preocupéis, sabemos que no nos comprendéis, así que no hace falta que os esforcéis porque será peor.

“¿Qué tal el examen?”: MAL, el examen MAL, Para qué preguntas?. ¿Para disfrutar de mi miseria?. ¿Para decir “No te preocupes, ¡seguro que a la próxima apruebas!”?. No se pregunta, lo único que puede ayudarnos a salir del boquete es dinero y chocolate. Si no estáis dispuestos a ofrecernos nada de eso, manteneros alejados y no os regodeéis en nuestro infortunio.

“¿Pero no has acabado la carrera todavía?”: Vamos a ver,grandísimo hijo de puta, cuando terminemos la carrera os enteraréis, el mundo se enterará. Nos pondremos nicks en el Messenger con tantos emoticonos felices que dolerán los ojos, lo publicaremos en el periódico, NO LO ESCONDEREMOS. Así que no nos preguntéis si hemos acabado la carrera cuando la respuesta es obviamente no. Eso no hace más que darnos aún más ganas de suicidarnos o de meternos a jardineros o algo por el estilo.

“Pero, ¿tan difícil es?”: No, que va. Está tirado. Yo es que disfruto hipotecándome medio pulmón para pagar la matrícula cada año y dejando que me metan palos por el culo en forma de exámenes y apuntes todo el año. PUES CLARO QUE ES DIFÍCIL.

“el hijo de fulanita se saco la carrera en 5 años justo”BIEN POR EL HIJO DE FULANITA. Tirémosle cacahuetes y bailemos a su alrededor.Nada de comparaciones

Silencio incómodo producido tras la pregunta: “¿Por qué curso vas?”: Di algo, capullo, Tú has preguntado. ¿Tú objetivo era reírte de nosotros? Porque no falla, el silencio incómodo siempre se rompe con “¿Pero cuántos años llevas en la carrera?”. LOS QUE SEAN IMBÉCIL. Y que sepas que cada año es como un horrible infierno en el que te clavan cristales en el corazón y te arrancan las uñas con unas tenazas? ¡Y AGUANTO AHÍ CON DOS COJONES!. Así que no te atrevas a juzgarme.

“Lo que estudio también es muy difícil. Sólo tienes que estudiar más”: Oh, sí, tu examen de Meterse Un Dedo En El Culo y Olerlo supera con creces el temario de asignaturas como: “Métodos Numéricos para la Fluidodinámica de Alta Densidad de Energía” (Ingeniería Química), “Derecho Romano” (Derecho), “Historia del Arte Antiguo” (Historia del Arte),”ingenieria ambiental”(ciencias ambientales), “Ortoepia” (filología) “Tipos Abstractos de Datos” (Ingeniería Informática) , “Morfosintaxis y Semántica”(Magisterio-Lengua Extranjera) o bien “Componentes de Circuitos Analógicos” (Teleco-Esp.Telemática). Es que es muy duro que te hagan exámenes parciales que te quitan temario y te hagan media con el final? Buf? Qué complicado lo tuyo, ¿eh?.Será eso, que no estudio; los exámenes de cinco horas, los temarios imposibles de los que ni los profesores tienen puta idea o las explicaciones de si no eres el hijo de Fulanita son meras distracciones de la verdadera realidad: ESTUDIANDO SE APRUEBA, ¡Y UNA MIERDA!.

Bueno, esto ha sido todo. Com és una guía bàsica no hem volgut incluir frases també molt famoses com “El profesor no será tan cabrón como crees”, porque entonces no acabamos hasta mañana? Que quede claro:¡¡¡LAS CARRERAS SON JODIDAS, NO TOQUÉIS LOS COJONES Y DEJARNOS A NUESTRO RITMO!!!


Posted in General | 3 Comments »