“Pongamos que hablo de los becarios del Tribunal Constitucional”

 

       1.-Preceptuen els manuals de blocs que no cal abusar de la remissió íntegra a entrades d’altres autors. No obstant, s’admet que, moderadament, s’acudeixi a aquest expedient. És el que avui farem per a incloure un article d’un dels millors blocs de Dret Administratiu que corren actualment per la xarxa. És, a més un bloc amb un magnífic sentit de l’humor i de la ironia.

 

 

       2.-De fet, ha ens hi hem referit en alguna ocasió. Es tracta del blog de Sevach, que és ja una font premiada i una de les més seguides en aquest terreny.

 

 

       3.-Una de les seves especialitats és el Dret de la funció pública. De fet, ho recomano als meus alumnes, especialment als interessats en la preparació d’oposicions (hi ha alguna entrada antològica sobre consells per a preparar-les).  Ja porta alguns dies donant voltes a les bases d’algunes convocatòries i, per últim, fins i tot ha entrat a les mateixes portes del Tribunal Constitucional. Per això us deixo amb la seva entrada “Pongamos que hablo de los becarios del Tribunal Constitucional”.

 

 

Quant a Joan Amenós Álamo

Professor de Dret Administratiu
Aquesta entrada ha esta publicada en Funció pública. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.