REGULACIÓ DELS ESTABLIMENTS EN ELS QUALS S’EXERCEIXEN ACTIVITATS DE NATURALESA SEXUAL.

1.-El tema està d’actualitat i cal recordar que el recent Reglament d’Espectacles ha regulat al seu article 41 els “establiments en els quals s’exerceixen activitats de naturalesa sexual”. Es tracta d’activitats que requereixen LLICÈNCIA MUNICIPAL i estan sotmesos a les LIMITACIONS O CONDICIONS D’EMPLAÇAMENT i als altres requisits establerts en les ordenances municipals o en la normativa urbanística aplicable. Per tant, els municipis interessats en establir exigències restrictives hauran de configurar especialment les seves normes urbanístiques o aprovar una ordenança municipal limitativa.


2.-El Reglament ja exigeix algunes regles constructives obligatòries. En concret, l’accés als locals directament des de la via pública i l’accés als reservats des de l’interior del local. Els reservats han de tenir una zona de vestuari i de descans.

3.-A més, regula altres aspectes de l’activitat que afecten directament el seu funcionament quaotidià. En concret, subministrament de preservatius, confidencialitat de les dades de caràcter personal i prohibició de l’entrada de menors d’edat.

Quant a Joan Amenós Álamo

Professor de Dret Administratiu
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Drets i llibertats, Espectacles públics i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.