ACTIVITATS D'AUTOAPRENENTATGE

Un altre blog Blogs.uab.cat

Jun 23 2009

PRESENTACIÓ

Posted in |

El format de “activitats d’autoaprenentatge” és un format que s’havia plantejat fa uns anys per tal d’oferir als alumnes d’autoaprenentatge una sèrie d’exercicis amb l’objectiu de treballar individualment i amb el suport necessari en cadascuna d’aquestes activitats. Al principi les activitats s’imprimien, però calia desplaçar-se al centre per tenir-hi accés. Amb l’avenç de la tecnologia, s’ha cregut oportú canviar el format d’aquestes activitats i presentar-les en aquest bloc com a “entrades”.

Aquest bloc té l’objectiu de fer arribar als alumnes del Servei de LLengües i a la resta de la comunitat universitària un seguit d’activitats d’autoaprenetatge de llengües (Alemany, Anglès Català i Francès). En el segon punt de les competències generals dels alumnes, la UAB aposta pel foment de l’autonomia de l’aprenent. Per aquest motiu aquest bloc us permetrà accedir a aquestes activitats des de la xarxa i escollir segons la llengua, el nivell, la destresa i necessitats individuals.

Cada entrada del bloc es correspon a una activitat que conté els següents apartats:
1. Objectiu comunicatiu de l’activitat
2. Tasca
3. Situació (si s’escau)
4. Recomanacions i/o suggeriments sobre material de consulta
5. Autocorrecció

Les activitats estan concebudes de manera independent les unes de les altres, amb un objectiu específic i explícit per a cadascuna. Això no vol dir que no es complementin i que comparteixin alguns dels cinc punts esmentats més amunt. La idea és que l’alumne pugui seleccionar i pugui establir el seus propis continguts per tal de tenir més suport en la seva pràctica.

La idea i els continguts d’aquest bloc s’han desenvolupat gràcies a la col·laboració de les següents persones:

Mia Victori, Mercè Oliva, Josep Jutglar, Anna Estapé, Robert Fritsche, Caterín Vargas, Teresa Arnal, Montse Martínez, Yasmina Fawaz, Anna Martínez, Erica Hernández, Irene Cuenca, Laura García, Cristina Martín, Auba Llompart, Mònica Cordero, Laia Arnaus, Anna Kaluzny, Annaïs Vázquez, Núria Suau, Natalie Gommon, Paula Jiménez, Sònia Barroso, Andrea Pierman, Jenifer Monràs, Laura Crespillo, Sara Gallegos, Andrea Gutiérrez, Àlex Pedrol, Montserrat Fernández, Sandra Mora, Jose Casillas, Eva Caballero, Anna Teixidor, David Soler, Carolyn Chung, Laura Franco, Javier Fernández, Mariona Carreras, Laura Boquet, …