No PAS sense vosaltres

crowdSom-hi!!! És l’hora de posar-se mans a l’obra. Com sabeu, la secció sindical dels CAU es defineix com a assambleària i participativa, oberta sempre a treballar des de sota, sumant esforços, i comptant amb totes les veus. I així és com construïm les nostres possicions sindicals, així és com creiem que el pas de la UAB pot tenir una veritable força, tant en el marc de les negociacions, les reivindicacions i les mobilitzacions.

Per això us convidem a sumar: Si fa unes setmanes us fèiem a mans quatre apunts sobre els quatre eixos fonamentals que creiem han de basar la proposta sindical de la nostra (ja vostra) candidatura, ara us convidem, i us animem a assistir a les trobades que programem per a la propera setmana, sobre aquestes idees, per tal de completar-les i arrodonir-les. Sense vosaltres no ho podrem fer. Us esperem.

Ens veiem el proper dijous, 11 de Juny, a l’Aula 1 de la Facultat de Ciències Polítques (B1/-119, entrant pel vestíbul central, a mà esquerra), amb el següent horari:

Evidentment, podeu assistir a més d’una sessió, o a totes. Tothom hi és convidat, tothom és imprescindible. Us esperem.

Un pensament a “No PAS sense vosaltres

  1. Retroenllaç: Ens veiem demà i ens posem mans a l’obra? |

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.