La IAC, 1a força sindical dels treballadors/es de la Generalitat

El nou cicle electoral sindical ha deixat a la Intersindical Alternativa de Catalunya com a força majoritària en la representació de les treballadores i treballadors de la Generalitat. iac_logo_intersindicalCATAC-iac ha aconseguit 61 delegats/des dels 207 als que optava, en un escenari on els resultats han estat molt repartits (la segona força sindical n’ha obtingut 56).

D’altra banda, USTEC-STE’s-iac ha aconseguit 154 delegades i delegats dels 344 de l’àmbit de l’educació.

Això fa que els CAU-iac enfrontem les properes eleccions amb molta il·lusió i responsabilitat, esperant gaudir també d’un marge de confiança molt important de les nostres companyes i companys. Siguin quins siguin els resultats electorals els CAU-iac seguirem fidels al que sempre hem defensat com a forma alternativa de radicalitat democràtica dins de les Juntes i Comitès:

  • L’assemblea del conjunt dels treballadors/es, no és només informativa, ni un òrgan consultiu, sinó la base de la presa de decisions, vinculant, a la que s’ha de sotmetre el Comitè.
  • Càrrecs rotatius dins el Comitè: presidència i secretaria rotatives entre totes les opcions sindicals representades, com a forma de garantir la màxima implicació de totes i tots els membres del Comitè en la presa de decisió i l’execució de l’acció sindical.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.