9 Comitè!!

El més de març es va posar en marxa el procés electoral per a formar el nou Comitè d’empresa que ha de representar les treballadores i treballadors del PAS laboral de la UAB, la data per la jornada electoral s’ha proposat pel 18 de juny.

2015 Calendari 2015 en catalàValorem molt positivament el fet de que totes les seccions sindicals representades a l’actual Comitè hagin fet el preavís d’eleccions de forma conjunta, acordant el calendari i data d’elecció.

L’anècdota del procés va ser que la nostra Secció Sindical, per un error de comunicació intern, es va anticipar en una setmana en el lliurament del preavís d’eleccions, errare humanum est! Presentades les pertinents excuses a la resta de companys i companyes del Comitè el preavís es va retirar en favor de l’acord adoptat des de la Comissió Delegada del Comitè d’Empresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.